Retourneren

+ Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij MagicFashion heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum. Betaal je retourkosten 

Retourneren is vrij eenvoudig. Stuur de artikelen inclusief de pakbon en een ingevuld retour formulier naar onderstaand adres:

Magic Fashion
Heidehoeve 11
3438LN Nieuwegein

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de (bank)rekening / creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen. MagicFashion staat erom bekend retourzendingen snel af te handelen.

Houd er rekening mee dat MagicFashion retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening.

+ Krijg ik het totaal betaalde bedrag retour?

Na ontvangst van je retourzending, storten wij het bedrag direct terug op de (bank)rekening/creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen.

De verzendkosten (dit zijn de kosten die je betaald wanneer het product vanuit ons naar jou verstuurd wordt) worden alleen terugbetaald wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd. Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet vergoed.

Let op: de retourkosten (dit zijn de kosten die je betaald voor het terugsturen van de bestelling naar ons) zijn voor eigen rekening! 

+Wat moet ik doen als mijn bestelling niet klopt?

Neem contact op met support@magicfashion.nl op werkdagen zorgen wij binnen 24 uur voor een passende oplossing.